Webinars

Tijdens het begin van de coronacrisis heb ik een serie van 3 webinars gegeven om bedrijven te helpen zo productief mogelijk te zijn. Ik deel tips over wat je kunt doen om je mensen zo proactief mogelijk te maken, de kans op fouten te verkleinen en de samenwerking in je bedrijf te stimuleren. Het mooie is dat je misschien al merkt dat deze gezamenlijke crisis het beste in je mensen naar boven haalt, in de webinars vertel ik je hoe je deze saamhorigheid vast kunt houden om je succes te vergroten. 

Mijn eigen bedrijf is door de crisis grotendeels stil komen te liggen. Ik hoop met deze webinars iets positiefs bij te kunnen dragen en medeondernemers een handje te kunnen helpen. De webinars zijn terug te kijken op YouTube via onderstaande links.

2 april – Hoe creëer je proactieve medewerkers? 

9 april – Fouten maken is menselijk, maar hoe voorkom je ze?

16 april – Saamhorigheid, samenwerking, samen werken… hoe komen we van die eilandjes af?

Daarnaast heb ik tijdens 'MoneyBird Tea time' een stukje breinkennis gegeven over vertrouwen en waarom het voor ondernemers belangrijk is om te weten hoe dit werkt. Doe er je voordeel mee, bijvoorbeeld tijdens acquisitiegesprekken. Deze sessie is ook terug te kijken via youtube.

1 april - MoneyBird Tea time - Het belang van vertrouwen voor ondernemers.