Diensten

BreinKennis helpt organisaties op verschillende manieren ontwikkelen. Hieronder vind je een aantal diensten die BreinKennis aanbiedt. Neem gerust contact op als je een vraag hebt of een vrijblijvend kopje koffie wilt drinken.

Advies

Je bent manager, ondernemer of adviseur en gaat een verandertraject in. Je wilt graag sneller, blijvende resultaten behalen, nieuwe inzichten opdoen en meer grip hebben op de ‘menselijke kant’ van veranderen. BreinKennis adviseert je hoe je dit doet, door de nieuwste inzichten vanuit de neurowetenschappen te vertalen naar praktische oplossingen. Lees hier meer.

Breinkennis voor managers

In een uur tijd meer inzicht in het brein van je medewerkers. In begrijpelijke taal en met herkenbare voorbeelden leg ik uit hoe automatische hersenprocessen invloed hebben op het gedrag van medewerkers. Hoe krijg je medewerkers enthousiast over verandering of (duurzame) inzetbaarheid? Waarom vertonen sommige mensen zoveel weerstand en wat doe je hieraan? Waarom is feedback geven zo moeilijk en hoe stimuleer je een feedback cultuur? Welke kant we in de sessie precies opgaan is afhankelijk van de specifieke vragen van de organisatie. Breinkennis voor managers kan een 1 op 1 sessie zijn, maar ook heel goed met het hele MT. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Spreker

Meer te weten komen over ons brein is leuk, maar ook nuttig. Kennis over hoe ons brein werkt zorgt er namelijk voor dat we meer invloed hebben op ons eigen gedrag.

Van een korte pitch om wat luchtigheid aan te brengen in je event, een interactieve sessie om meer bewustzijn te creëren bij medewerkers tot een workshop van één of meerdere dagen om een beweging in gang te zetten. En alles wat daar tussenin zit. De vorm en inhoud zijn afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken en wordt altijd in overleg bepaald.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar BreinKennis in actie? Kijk dan eens hier.

18694

Leergang

BreinKennis biedt meerdere leergangen aan voor ondernemers, managers of adviseurs die willen leren hoe je neurowetenschappelijke kennis toepast om soepel te veranderen.

Ik doe dat in samenwerkingen met Wijs Training in twee praktische leergangen:

BreinKennis maakt je Wijs over de neuropsychologie van veranderen. Een leergang voor ondernemers die bezig zijn of gaan met innovatie, smart industry, robotisering of een andere vorm van verandering en hierbij op de juiste manier om willen gaan met medewerkers. Lees hier meer.

Minder stress, minder verzuim, minder kosten. Een leergang voor HR professionals en ondernemers met personeel die stress en burn-out in hun organisatie te lijf willen gaan. Lees hier meer.

Daarnaast ben ik bij Hogeschool Windesheim in Zwolle betrokken bij de ontwikkeling en uitvoer van de module Verandermanagement in de deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde. Deze module is ook los te volgen en start weer in september 2018. Lees hierover meer op de website van Windesheim